HomeOver OnsContactMijn account

Webshop » MONTAGE OPDRACHTEN » MUSEA / EXPOSITIE

Voor Kunstgalerij of Expositieruimte ?

SCHILDERIJEN SNEL EN MAKKELIJK VERWISSELEN

Het assortiment van ARTITEQ is zéér uitgebreid doordat deze vele toepassingen kent.  Afhankelijk van de inrichting met een klassieke museum opstelling, tot een strakke expositieruimte , of van installaties met vaste wanden tot verplaatsbare modules, er is steeds een oplossing voorhanden bij ARTITEQ.

Er zijn diverse types ophangrails beschikbaar,  voor lichte en/of zware belastingen , met discrete ophangkabels in transparant perlon, tot vaste stangen voor belastingen tot 100KG. 
Voor de veiligheid werden ook speciaal anti-diefstalhaken ontworpen door ARTITEQ

Ook voor Culturele Centra of Kunstverenigingen kan artiteqprojecten.be een basis-installatie  aanbieden wat met eigen technici kan bevestigd worden.

KUNST OPHANGEN en MOOI UITLICHTEN.

Voor het accentueren  van uw kunstwerken en de kleuren te doen herleven. een perfecte combinatie van het ophangen van kunstwerken en het uitlichten hebben we de COMBI RAIL RAIL PRO LIGHT beschikbaar . Ophangrail en verlichtingsarmaturen met  energiezuinige led-spots kortom één compleet systeem. 

Contacteer ons met uw vragen

ophangsysteem-voor-gallerij

Wil je 100% zeker zijn van een montage zoals de fabrikant het heeft ontworpen en voorgeschreven, dan kun je vanaf 30 meter ophangrail, steeds rekenen op ons eigen MONTAGETEAM.

Home Over Ons Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Exclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop