HomeOver OnsContactMijn account

Webshop » MONTAGE OPDRACHTEN » PRIVATE WONINGEN

VILLA - APPARTEMENT - LOFT

We kunnen het ons best voorstellen dat uw private woning een plek moet zijn waar je tot rust komt. Geen slordig ophangen van kunstwerken en wanddecoraties  of het beschadigen van de muren van uw zorgvuldig ingerichte woonkamers met pluggen en haken. 

Jeugdkamers die met de jaren meegroeien, uw eigen hobbykamer voor de eigen schilderijen of fotografie wil ophangen. Of de leefruimte waar je familie en vrienden ontvangt....

De ARTITEQ systemen zijn net ontworpen voor een strakke integratie in hedendaagse woningen. Discrete ophangrails die perfect plafondaansluitend kunnen geplaatst worden met elegante perlonkoorden,  die door haar transparantie lijken te zweven. 

Hebt u net beroep gedaan op een professionele woninginrichter of schilderbedrijf dan kunt u artiteqrojecten.be gerust inschakelen voor een vakkundige plaatsing van een eigen schilderijophangsysteem. Ons montageteam is beschikbaar vanaf 30 meter wat uniek is in gans Vlaanderen. Zonder probleem kom je al snel aan 30 meter rails, zeker als je kamerbreed laat monteren.

Het is bovendien een slimme investering voor eigenaars die hun appartement of  woonst willen verhuren en de herstellingen van de muren wil vermijden door de wisselende huurders.

Contacteer ons met uw vragen

clickrail-artiteqprojecten-be
Stuur ons een mailtje met een plattegrondje en we kunnen snel 
een prijsraming berekenen voor uw woning of appartement.

Home Over Ons Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Exclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop