HomeOver OnsContactMijn account

Webshop » MONTAGE OPDRACHTEN » WOON / ZORGSECTOR

woon & zorgcentra

“ GEBOUWEN MET EEN DUURZAME INFRASTRUCTUUR ”

De vergrijzing creëert veel nieuwe bouwpojecten. De investeringen in de renovatie van oude rusthuizen naar hedendaagse woon- en zorgcentra zijn veel complexer dan 30 jaar terug. Duurzaamheid is geen trendy woord meer, maar noodzakelijk geworden. Een schilderijophangsysteem van ARTITEQ is de ideale oplossing om de vele herstellingen van muren te vermijden.  

De Zithoek of Leefruimte is tegenwoordig niet meer vast ingericht en wordt volgens de seizoenen gedecoreerd om het leefcomfort van de bewoners te verhogen. Met deze ophangsytemen kan door uw medewerkers onbeperkt gewisseld worden zonder de wanden te beschadigen. 

" Kortom een flexibele infrastructuur van het wooncentrum is een slimme investering, die zich snel terugverdiend "

“THUISGEVOEL VOOR DE BEWONERS ”

Het eigen huis verlaten met de vele herinneringen naar een compacte zorgkamer kan ingrijpend zijn voor de nieuwe bewoner. Het technisch interieur van hedendaagse zorgkamers kan de ziekenhuis-sfeer versterken. 
Naast eigen woonaccessoires zal het verfraaien van de muren met persoonlijke wanddecoraties en foto’s van dierbaren ongetwijfeld het thuisgevoel versterken. 

Flexibele schilderijrails met elegante ophangkoorden zijn onmisbaar om de woonkwaliteit van de zorgkamers te behouden zonder dat de bewoners ongewenste gaten boren in de wanden.

Contacteer ons met uw vragen

schilderijophangsysteem-voor-rusthuizen
Hedendaagse woon & zorgcentra voorzien standaard schilderij ophangsystemen  in iedere zorgkamer of leefruimte.

Home Over Ons Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Exclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop